IZNENAĐENJE PRED OMONIJU: Zvezda DOVELA napadača iz Krotone-a!

Svojevremeno jedan od najtalentovanijih iz generacije 2000. godišta, Luka Marković, potpisao ugovor na dve godine i odmah će biti prosleđen na pozajmicu

Crvena zvezda je dovela napadača iz Krotonea, u sklopu transfera Miloša Vulića u redove novopečenog italijanskog prvoligaša. U pitanju je nekadašnje dete srpskog šampiona Luka Marković (20) koji je stavio paraf na dvogošnji ugovor sa srpskim šampionom i odmah će biti prosleđen na pozajmicu.

Marković je uz Dušana Vlahovića svojevremeno važio za najvećeg talenta generacije 2000, tako su crveno-beli vratili pravi biser u svoje redove, koji će dobiti priliku da se izbori za svoje mesto pod suncem u srpkom fudbalu.

Marković je bio omladinski reprezentativac Srbije i po prirodi je više drugi špic nego klasičan centarfor, a iz Crvene zvezde je otišao na zimu 2018. godine i potpisao za Čukarički. Ubrzo se preselio u Krotone, a potom bio pozajmljen omladincima slavnog Juventusa. Prošle sezone je igrao i za mladi tim Torina.

Marković su u ovom trenutku neophodni kontinuirani minutu u seniorskom fudbalu, zbog čega će i uslediti pomenuta pozajmica.