NA MARAKANI JURI ŠTOPERA: Meta je i bivši igrač u Francuskoj!

Crveno-beli u potrazi za pojačanjima.

Povratnici iz inostranstva bili su stubovi Crvene zvezde u poslednje tri godine. Poslednji primer dobre “povratne” kupovine je transfer Aleksandra Kataija, koji je značajno poboljšao napadačke sposobnosti crveno-belih ove sezone.

S obzirom na to da je prvaku Srbije neophodno pojačanje na štoperskim pozicijama posle odlska Srđana Babića na pozajmicu u Familikao, ponovo je otvorena tema povratka Vukašina Jovanovića.

Defanzivac Bordoa ima ugovor sa francuskim klubom do juna 2021. godine i jedan je od kandidata za poziciju štopera.

– Uvek će Zvezdina deca da budu povezivana sa Crvenom zvezdom, to je prirodno. Planiram da jednog dana ponovo obučem dres kluba u kojem sam odrastao i postao čovek. U Zvezdi sam bio od 10. godine, tu sam sve naučio, sazreo i postao fudbaler. Zato sam uvek spreman za razgovor, ako je to realno. Sutra da me pozovu, otvorena su joj vrata, odmah bih saslušao ponudu. Interesovanje Zvezde mi prija i privlači pažnju. Normalno da razmišljam o njoj, pogotovo sada kada je na ovom nivou. Trenutno imam ugovor sa Bordoom, ali situacija u fudbalu uvek može da se promeni u nekoliko dana. Kako volim da kažem, Zvezda i ja ćemo celu moju karijeru da flertujemo – izjavio je Jovanović krajem juna za Maxbet sport.

Sa Jovanovićem bi na “Marakanu” mogao da dođe i napadač Bordoa Aleksandre Mendi, koji se navodi kao jedno od mogućih rešenja za poziciju “devetke”.