RADNO U HUMSKOJ: Stiže BONUS štoper koji VRAĆA Stojkovića na gol!

Mladi štoper Olimpijakosa na listi želja

Kada je doneto pravilo o dvojici bonus igrača u startnim postavama superligaških klubova, činilo se da će to najviše goditi Partizanu.

Ispostavilo se, ipak, da u Humskoj nemaju rešenja kako da savladaju to pravilo, jer osim Filipa Stevanovića, koji takođe još ne igra u skladu sa očekivanjima, mladi golman Aleksandar Popović, koji je branio skoro sve utakmice od početka sezone, nije dovoljno spreman za veliku scenu. Niti veliki broj momaka koji povremeno s klupe ulaze u igru u drugom poluvremenu.

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević užurbano radi na rešavanju tog problema. Njegova ideja je da vrati na gol Vladimira Stojkovića, iskusnog golmana, kapitena, čija pojava pred mrežom uliva sigurnost ostatku tima. A, da se bonus igrač potraži za odbranu, jer u napadačkoj linija tima je sve prebukirano.

Nekoliko opcija imaju u Humskoj na kojima rade, a jedna je povratak štopera Svetozara Markovića iz Olimpijakosa, piše Alo. Naravno, u pitanju bi bila pozajmica do kraja sezone, pošto u Atini ionako ne računaju na mladog reprezentativca Srbije, već je plan da ga ponovo pošalju na kaljenje, kao prošle sezone, koju je proveo u Larisi.

Marković ima 20 godina i rešio bi problem sa bonusom, a igrao bi u paru sa Makijem Banjakom, koji se polako nameće kao novi vođa odbrane crno-belih. Svetozar je dete Partizana, što je još jedan od detalja koji se uklapaju u profil igrača koje Stanojević voli da ima u timu.

Pokušava Partizan da pojača tim i u veznom redu i bori se da vrati u Humsku i Miloša Jojića. Međutim, kao što kaže i Žurnal, jedina, ali velika prepreka na tom putu je njegova velika plata u Bašakšehiru, koja iznosi 1.200.000 evra.

Jojić je veoma raspoložen da se vrati u Partizan, pogotovo što je svestan da nema mesta za njega u timu novog prvaka Turske, zato je proletos igrao kao pozajmljeni igrač za austrijski Volfsberger, međutim, crno-beli teško da mogu da preuzmu i pola, a kamoli celu njegovu platu koju ima u Istanbulu.

Pregovori se nastavljaju, Stanojević je Jojića označio kao metu broj jedan u letnjem prelaznom roku, ali konačnu reč imaju Turci.