NAJVEĆE POJAČANJE ZA DERBI SA ZVEZDOM: Navijači su OVO čekali!

Utakmica se igra 18. oktobra na stadionu Partizana.

Doktor Miljko Ristić, predsednik Medicinske komisije Fudbaslkog saveza Srbije, indirektno je najavio da bi predstojeći 163. večiti derbi mogao da se igra pred publikom.

Ristić je dao jedan intervju za list „Alo“ u kom je rekao da bi stadioni širom Srbije mogli da se „otključaju“ vrlo brzo.- Verujem da je pitanje dana kada će FSS dozvoliti navijačima prisustvo na utakmicama. Naravno, biće određeni broj ljudi na stadionu i moraće da se poštuju zdravstvene mere i propisti. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Srbija po broju zaraženih na zadovoljavajućem nivou, onda takva odluka ima rezona – rekao je Ristić i dodao:

– Krizni štab se zasad ne oglašava, ali smatram da je došlo vreme da se navijači vrate tamo gde im je mesto. To je realnost, naravno uz obavezu poštovanja preporuka nadležnih. Osim na stadionima Crvene zvezde i Partizana, u našoj Superligi nema puno navijača, stoga nema opasnosti za širenje pandemije, plus što se igra na otvorenom.

Večiti derbi zakazan je za 17. oktobar u Humskoj, a prethodno će se odigrati još jedno kolo u kom će Zvezda dočekati Napredak, a Partizan gostuju Metalcu.