NEVEROVATNO: Godin NAPUŠTA Inter i potpisuje OPET u Italiji!

Šta se krije iza čitave priče? Dijego Godin će otići iz Intera…

Kao grom iz vedra neba!

Odbio je Ren, ali neće Kaljari.

Vest i dalje zvuči neverovatno, ali italijanski mediji kažu da je Dijego Godin na korak od transfera u Kaljari.

Zvuči neverovatno, ali Inter želi da ga se oslobodi zbog plate i godina, u LE je igrao dobro u završnici, ali u 3-5-2 to nije onaj Godin iz Atletika.

Stigao je prošlog leta, kad i Konte, no, u drugom delu sezone je sedeo na klupi, mladi Bastoni je dobio šansu Škrinjar će ostati, kao i De Fraj i Bastoni, Kolarov može na štopera, a ako bi otišao Godin, otvorilo bi se mesto za Armanda Iza iz Torina koga Konte želi i koji je odličan u formaciji sa tri štopera.

Inter garanutuje malu odštetu Urugvajcu, a ambiciozni predsednik Kaljarija Đulini bi preuzeo obaveze, novi poreski zakoni bi smanjili sumu koja bi bila izdvojena za slavnog štopera.

Šta je razlog što Godin hoće rado na ostrvo?

U pitanju je supruga Sofija Erera, koja je rođena na Sardiniji 1993. godine i čiji je otzav Hoze Oskar Erera Korominas, ili „Pepe“, vezista Kaljarija od 1990. do 1995.

On je proveo sedam godina u Seriji A, posle Sardinije, igrao je u Bergamu, a ovaj nekadašnji reprezentativac Urugvaja se kasnije preko Meksika i Argentine iz porodičnih razloga vratio u domovinu. Sa „Urusima“ je bio šampion Južne Amerike 1995. godine.