NIŠTA OD HUMSKE: Već se UPUTIO u Belgiju na potpis!

Definitivno.

Početkom godine ime Marka Ilića pominjalo se kao potencijalno pojačanje Partizana. Crno-beli su tada bili u potrazi za naslednikom Vladimira Stojkovića, međutim, do transfera nije došlo. Nekoliko meseci kasnije, čuvar mreže Voždovca doneo je odluku da karijeru nastavi u Belgiji.

Novi klub 22-godišnjeg čuvara mreže je Kortrajk, sa kojim je Ilić potpisao četvorogodišnji ugovor. Mladi reprezentativac Srbije je godinama unazad pokazivao raskošan potencijal.

– Od prvog dana, u Voždovcu su me prihvatili kao svog i neizmerno sam zahvalan saigračima i ljudima iz kluba na svemu u prethodne dve godine. Nikada neću zaboraviti vreme provedeno na ”Krovu“, posebno jednu od najboljih polusezona u istoriji kluba – rekao je Ilić za klupski sajt.

U redove Zmajeva stigao je pre dve godine iz novosadske Vojvodine, a stadion „na krovu“ Tržnog centra je napustio sa sjajnim utiscima.

– Znam koliko vredim, ali isto tako znam i da sam stigao u petom kolu prvenstva. Probaću da se nametnem stručnom štabu i što pre izborim startnu poziciju – istakao je Marko Ilić.