NIJE SAMO KOLAROV: Još jedan Srbin STIŽE u Milan!

Saga oko Nikole Milenkovića nije još završena…

Milan još nije završio kupovinu, stigao je Tonali, ali sve snage su usmerili na dovođenje Milenkovića iz Fiorentine. Međutim, pre toga, Maldini mora da prodaje?

Koliko novca može da skupi?

Ključ drži Brazilac, Lukaš Paketa je doveden kao veliko pojačanje, kombinacija nesnalaženja i, kako se priča, depresije, dovela ga je do toga da bude na marginama. „Rosoneri“ traže 25 miliona evra, želi ga Lion, ali teško da će to platiti.

Prema pisanju „Korijere delo Sport“, aklo bi Paketa bio prodat, otišao Konti ili Kalabrija, stvorili bi se uslovi da sednu ponovo za sto oko Blekija, cena je nepromenjena 40 miliona evra, mada Srbin nije potpisao novi ugovor sa Toskancima.

Krunić i Laksalt su prekobrojni, reprezentativac BiH je bio na meti Torina, ali sada nema najava da bi mogao među „Bikove“.

Duarte zbog povreda nije pokazao ništa, a na Halilovića koji se vratio sa pozajmice iz Herenvena Milan ne računa, Hrvat je veliki promašaj…

Stigao je rezervni golman Tatarasanu, Rumun će biti alternativa za Donarumu, a inače „Rosoneri“ debituju u četvrtak u zvaničnim mečevima, igraju protiv Šamroka u kvalifikacijama za LE.