NIJE SAMO MILOŠEVIĆ: Vezista TAKOĐE napušta Partizan!

Prometno u Humskoj…

Može da ode iz Turske, ali mora da joj se vrati. Kad-tad. Moguće već u ovom prelaznom roku. Partizan bi uskoro mogao da ostane bez iskusnog veziste. Borca na centru – Aleksandra Šćekića.

Proveo je Aleksandar Šćekić nešto više od dve godine u Genčlerbirligiju pre dolaska u Partizan, u avgustu 2018. godine. Spominjao se povratak veziste u Ankaru, ali to se do sada nije dogodilo. Međutim, sasvim je moguće da se do kraja prelaznog roka Ščekić vrati u Tursku.

Za vezistu se interesovao Erzurum, ali se ovaj klub na kraju odlučio za Mičela Donalda, bivseg kapitena Crvene zvezde. Ipak, kako piše „MaxBet sport“, reprezentativac Crne Gore se nalazi na meti ekipe Hatajspor, koja je novi član elitnog ranga.Sportskom sektoru je predložen Šćekić, koji je ispraćen na nekoliko mečeva u dresu Partizana i našao se u najužoj konkurenciji, a konačna odluka o njegovom angažovanju treba da padne u narednih sedam dana.

Ostaje da se sačeka i visina obeštećenja za Partizan, koje ne bi trebalo da bude posebno veliko, pošto igrač ima ugovor do juna 2021. godine. Od ponedeljka je Šćekić na pripremama sa reprezentacijom Crne Gore. Čeka se rasplet oko eventualne selidbe iz Humske.