NOĆ ZA PAMĆENJE: Ljubitelji košarke ŠIROM sveta PRIČAJU o Jokiću!

Nagetsi nisu dozvolili Lejkersima da dođu na korak od finala.

Dobili smo paklenu seriju u finalu zapadne konferencije, nakon dva poraza Jokić i drugovi su upisali trijumf u utakmici broj tri i sada je 2:1 za Lejkerse.

Odlična igra Denvera tokom većeg dela susreta, imali su u pojedinim trenucima veliku prednost, dozvolili su ipak favorizovanom rivalu da se vrati, ali je na kraju Marej odbio nalet tima iz Los Anđelesa, te je četa Majka Melouna upisala prvu pobedu u seriji.

Kanađanin je meč završio sa 28 poena, 12 asistencija i osam skokova, dok je Jokić ubacio 22 poena uz 10 skokova i pet asistencija, „X faktor“ bio je Džeremi Grent koji je ubacio 26 poena protiv „Jezeraša“.

Na društvenim mrežama ne prestaje oduševljenje tandemom Jokić-Marej, pogledajte neke od komentara nakon sjajne pobede Nagetsa.

„Šutevi koje Jokić pogađa, čoveče. Njega ne možete da čuvate“.

„Jokić će biti jedini centar koji će uvek biti pominjan među najboljim paserima svih vremena“.

„Svi dobro znate da niko ne može da zaustavi Mareja i Jokića. I imaju veću dubinu u šutu za tri poena od Lejkersa. Da nije Dejvisa koji je dominirao u poslednja dva minuta prošle utakmice i koji je pogodio šut za pobedu Nagetsi bi sada vodili 2-1“.

„Čoveče, Jokić je neverovatan u ovoj košarkaškoj igri“

„Marej ima potencijal da bude jedan od najvećih, ali vidimo tek mrvice toga. Ovo je samo početak Jokić-Marej ere“.

„Interesantno je videti kako Dvajt Hauard pokušava da maltretira Nikolu Jokića. Dragi prijatelju, moraš da razumeš da je on ojačao pored mnogo jačih likova od tebe, svoje braće, i da je Srbin, što znači da je neustrašiv i da u isto vreme ima „INAT“, pronađi šta to znači“.

„Entoni Dejvis je kao Skoti Pipen. Ako oduzmeš LeBrona, on ne bi bio u finalu konferencije. Za razliku od Jokića koji vodi svoj tim sa samo 25 godina“.