OPOMENA ZA PARTIZAN: Moldavci POKAZALI da nisu za OPUŠTANJE!

Trener Stanojević debitovao pobedom.

Fudbaleri Partizana rutinskom igrom savladali su Rad u Humskoj i ulepšali novi debi Aleksandra Stanojevića na trenerskoj klupi crno-belih.

Time je Parni valjak na najlepši način najavio predstojeći meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto u četvrtak (19) gostuju Sfintulu.

Ekipa iz Moldavije poslala je poruku upozorenja timu iz Humske, pošto je u gostima savladao Sperantu 2:0 (2:0), u nacionalnom šampionatu.

Za samo 14 minuta, od 30. do 44. drugoplasirana ekipa moldavskog prvenstva, postigla je oba gola, a strelci su bili Vitali Plamadeala i Roman Volkov.

Trener Sfintula Sergej Čebotari na teren je poslao ovu jedanaestoricu: Kalancea, Foksa (73. Ojog), Istrati (69. Močiuliak), Mandričenko (59. Gečev), Novikov, Plamadeala, Slivka (79. Sanja), Smirnov, Suvorov (70. Stina), Svinarenko, Volkov.

Što se tiče šampionata Moldavije, Sfintul posle devet kola kaska za vodećim Šerifom iz Tiraspolja osam bodova. Vezali su dve pobede, u kojoj je i prolazak Šahtjora iz Soligorska na penale.

Pre tog meča, Sfintul je izgubio od Petrokuba, koga je superligaš TSC izbacio u Moldaviji, u prvom kolu kvalifikacija za mlađe UEFA takmičenje.