POTPIS ZLATA VREDAN: Zvezda POTVRDILA da je PAO dogovor!

Centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, produžio je ugovor na još dve godine, saopštili su „crveno-beli“.

Nakon što je potpisala novo pojačanje na poziciji centra (Emanuela Terija), Crvena zvezda je produžila ugovor sa Ognjenom Kuzmićem.

Kuzmić i Zvezda produžili su saradnju za najmanje još dve godine, a ukoliko ostane do kraja ugovora, Kuzmić će crveno-beli dres nositi pet godina.

„Ostanak i produženje ugovora i vernosti Crvenoj zvezdi je za mene bila laka odluka u svakom pogledu. Malo ko bi stao, verovao u mene i pomogao mi na sve načine, nakon svega što mi se desilo i što sam ostavio iza sebe u prethodnom periodu kao što je to uradila Crvena zvezda“, rekao je Kuzmić.

„Zato narednu sezonu vidim kao priliku za novo dokazivanje, priliku da pomognem timu i vratim na terenu klubu i navijačima za sve jer su bili uz mene kada mi je bilo najteže i pokazali da smo zaista velika porodica. Zato ću dati sve što mogu da pomognem Crvenoj zvezdi da pokušamo da osvajamo nove trofeje i radujemo se velikim utakmicama“, dodao je Zvezdin centar po produživanju ugovora.

Povremeni reprezentativac Srbije ima 30 godina, a u Zvezdu je došao u sezoni 2016/17.
Karijeru je počeo u banjalučkom Borcu, igrao je i za Čelik, Malagu, Huventud, Panatinaikos, a bio i član šampionske ekipe Golden Stejt Voriorsa u NBA ligi.