PROBLEMI U PARTIZANU: Ključni MEČEVI za LE bez POJAČANJA?!

Neizvesnost traje, da li će Partizan u Belgiji biti bar malo pojačan?

Od dolaska novog trenera Aleksandra Stanojevića, ekipa Partizana je upisala dve pobede, nad Radom u prvenstvu (3:0) i nad Sfintul Georgeom u Moldaviji (1:0 posle produžetka), ali istovremeno je oslabljena povredom standardnog štopera Makija Banjaka koji će propustiti i meč u Belgiji protiv Šarlroa.

S druge strane, povratnik na poziciju desnog beka Aleksandar Miljković se ubrzanim tempom, koliko je to moguće, uklapa u ekipu, ali trener Stanojević očekuje još nekoliko pojačanja do kraja letnje pijace.

Krajem prošle nedelje Stanojević je u izjavi za “Arenu Sport“ istakao da novo pojačanje očekuje početkom ove nedelje, ali evo, već smo stigli i do kraja nedelje, a niti ima pojačanja, niti ima nekih konkretnih nagoveštaja da su stvari blizu realizacije.

“Ljudi iz kluba vredno rade i od ponedeljka očekujem već prve konkretne informacije ili prva pojačanja“, rekao je Stanojević pre nedelju dana, neposredno pred početak meča sa Radom u Humskoj.

Kako rekosmo, ništa se od tada nije desilo, ali Stanojević, bar za sada, ne gubi nadu.

“Ja se nadam da će biti više od jednog pojačanja. Uvek vam trebaju pojačanja. Mislim da su nam neophodna. Prelazni rok još uvek traje, željno čekamo da dođe neko“, ocenio je Stanojević juče na konferenciji za medije i poslao jasnu poruku upravi.

Problem je što crno-beli nemaju mnogo vrmena za razmišljanje, jer već u četvrtak je možda i sudbonosna utakmica za dalji tok i kompletnu ocenu ove sezone i bilo bi od ogromne važnosti da crno-beli u taj meč uđu dodatno pojačani. Podsetimo, pominjali su se Jojić, Čumić, Sveta Marković, Vlalukin, Ivan Obradović…