STANOJE POTVRDIO: Velika želja navijača se VRAĆA u tim!

Trener crno-belih ima jasan cilj.

Partizan je spreman za nove evropske izazove. RFS iz Letonije se već sada čini kao davna prošlost i na redu je gostovanje Sfintulu iz Moldavije. Igrači Partizana su danas odradili poslednji trening pred odlazak u Moldaviju u sredu ujutro, a trener Aleksandar Stanojević napominje da je ekipa spremna i fokusirana za taj susret.

– Znamo dosta o njima. Pratili smo sve njihove mečeve. Imamo još nekih informacija… Disciplinovana ekipa koja je izbacila predstavnika Belorusije – počinje Stanojević, ali potom jasno naglašava.

– Mislim da smo, uz svo poštovanje, bolji tim od njih. Videćemo, očekujem da ćemo proći kako treba, ali jedna je utakmica i to je sasvim drugačije.

Stanojević je nagovestio da će u meču protiv Sfintula na golu ponovo biti Vladimir Stojković, koji je do sada u prvenstvu mečeve gledao ili sa klupe ili sa tribina, pošto je prednost dobijao „bonus“ Aleksandar Popović. Trener crno-belih kaže da je tim spreman za svaki scenario.

– Vežbali smo sve situacije. I ako gubimo i vodimo, i ako vodimo dva razlike, i ako stignemo do penala. Momci su fokusirani i spremni smo – bila je poruka Aleksandra Stanojevića.

Partizan protiv Sfintula igra u četvrtak od 19 časova.