ZVANIČNO: Zvezdin bek OTIŠAO u Španiju!

Crveno-beli se oprostili od igrača.

Crvena zvezda je donela odluku da njen mladi igrač i član omladinske reprezentacije Srbije, Nikola Stajić, ovu sezonu provede u španskom San Fernandu. U pitanju je tamošnji trećeligaš, u kome će ovaj 19-godišnjak biti na pozajmici do narednog leta.

Pomenuti tinejdžer je igrao u omladinskoj Ligi šampiona i za Brodarac i za beogradske crveno-bele, a španski klub nije saopštio detalje sporazuma sa srpskim prvakom, pa ostaje da se vidi da li će imati i pravo preče kupovine kada se jednogodišnja pozajmica okonča.

Stajić, levi bek, stiže u San Fernando na poziv novog trenera te ekipe, nekadašnjeg Zvezdinog igrača, Jovana Stankovića.

Što se FK Crvena zvezda tiče, ona u sredu od 17 sati po srednjeevropskom vremenu na Kipru igra meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Omonijom, za koji je trener Dejan Stanković već poveo ekipu, i to bez tri golgetera .

Pobednik, bilo da se do njega dođe posle 90 minuta, produžetaka ili penala, igraće dvomeč sa Olimpijakosom za plasman u Ligu šampiona, a poraženi iz duela na Kipru „seli“ se u baraž za Ligu Evrope.

https://www.instagram.com/sanfernando_cd/?utm_source=ig_embed