VREME ZA NOVI IZAZOV: Napadač NAPUŠTA Italiju!

Kod svog prijatelja Bleza Matuidija

Tamo gde je već otišao Blez Matuidi, krenuće i Gonzalo Iguain!

Posle dosta neizvesnosti oko toga gde bi Iguain mogao da nastavi karijeru, jedan od najuticajnijih medija u Argentini TyC Sport saznaje da je iskusni napadač dogovorio sve detalje transfera u Inter Majami, gde će mu gazda biti Dejvid Bekam.

Klub sa Floride je iz Juventusa već pazario Bleza Matuidija, a tim koji sa klupe vodi Dijego Alonso dobiće prvoklasno pojačanje za MLS uslove. Vala i za mnoge evropske, ako smemo da dodamo.

Kako se ističe, Iguainov brat i agent je imao sastanak sa čelnicima Inter Majamija i definitivno postigao dogovor oko ličnih uslova saradnje. Finansijski detalji zasad su nepoznati, ali ono što se zna je da će ugovor važiti do kraja decembra 2022. godine. Pomenuti izvor tvrdi i da više nema ni najmanje dileme oko toga gde će reprezentativac Argentine nastaviti karijeru. Juventusu će verovatno pripasti simbolična suma novca, a ako i to, s obzirom da je vrlo moguće da će Iguain dobiti čiste papire samo kako bi bio skinut sa platnog spiska.

Pipita je ušao u poslednju godinu ugovora sa Juventusom, Andrea Pirlo na njega više ne računa, tako da je odlazak bio jedina realna opcija. S druge strane Dejvid Bekam je mesecima najavljivao da će u klub dovesti pojačanja svetske klase. Možda to nisu igrači u top formi, ali Matuidi i Iguain će sigurno biti ogromna pojačnja za Majami.