POTVRDA IZ KLUBA: Partizan STOPIRAO pojačanje iz Premijer lige!

Jeste ponuđen, ali…

Britanski Atletik je javio da su pregovori sa Votfordom počeli i da će Filip Stuparević “verovatno“ karijeru nastaviti u Partizanu. U Humskoj odgovaraju: nije tačno!

Istina je da je Stuparević preko menadžera ponuđen crno-belima, istina je i da bi im dobro došla rezervna napadačka opcija da povremeno odmeni Žan Kristofa Baebeka, te da mladi reprezentativac Srbije može da Aleksandru Stanojeviću posluži i kao bonus igrač, jer je rođen 2000. godine…

Međutim, kako se nezvanično može čuti, u klubu su odbili ovakvu ponudu. Da li zbog procene stručnog štaba ili zato što im ne odgovaraju finansijski uslovi – a podsetimo da je Atletik pominjao transfer momka koga je Votford svojevremeno doveo iz Voždovca za 2.250.000 evra – manje je bitno. Važno je samo da Stuparević neće među crno-bele.

U stvari, za sada nema indicija da će do kraja prelaznog roka biti novih lica u Humskoj. Podsetimo, samo u poslednja dva dana opremu Partizana zadužili su: Baebek, Miloš Jojić, Svetozar Marković, Ivan Obradović i Filip Holender. Istovremeno, otišli su Umar Sadik i Bojan Matić.

Naravno, Partizan kao i svaki drugi klub ima opciju da pokupi i nekog slobodnog igrača kome je istekao ugovor.