Anđeli imaju za čime da žale, gost uspeo da uzme sva 3 boda!

U 5. kolu zone jug ekipa Nebeskih Anđela je na svom terenu dočekala ekipu Puste Reke. Do ovog meča od mogućih 12 bodova domaća ekipa je osvojila 5, a gosti Bojnika su na ovaj meč došli sa osvojenih 4. Meč je odigran na terenu vojne baze Jug.

Utakmica je počela po odlično pripremljenom terenu, vremenski uslovi su bili odlični za pravi fudbalski spektakl ovog popodneva.

Već na samom startu meča uzbuđenja, posle katastrofalne reakcije odbrane domaće ekipe usledio je nesmotreni start Cvetkovića posle kojeg je sudija opravdano dosudio kazneni udarac za goste. Igrač gostiju Stanišić iskoristio je priliku sa „kreča“ i već u 4. minutu doveo svoj tim u vođstvo.

Posle primljenog gola domaći igrači su se trgli i krenuli su da igraju mnogo bolje. Preuzeli su inicijativu na meču i stvorili nekoliko ozbiljnih prilika.

U 15. minutu Jovanović je imao odličnu priliku za postizanje izjednačujućeg gola ali se nije najbolje snašao. Posle ove prilike domaći su mogli i preko Stošića i Petrovića da inicijativu na terenu pretvore u gol ali nisu uspeli.

U 40. minutu odličnom solo akcijom Petrović postiže gol i donosi izjednačenje svom timu. Radost domaćih navijača nije dugo trajala.

U 43. minutu opet je zatajila domaća odbrana, Stanković Aleksandar se najbolje snašao usled konfuzije odbrane i postigao je gol koji je opet prednost na semaforu prebacila na stranu gostuji iz Bojnika.

Prvo poluvremene je završeno rezultatom 2:1 u korist Puste Reke, postignuta su čak 3 gola i sve je izgledalo da će biti još golova na ovom meču u drugom delu.

U drugom poluvremenu domaća ekipa je opet uzela loptu u noge, držala je više u posedu ali nije stvarala dovoljno ozbiljnih prilika ispred gola koji je u ovom meču čuvao Stanković Siniša. Gostujuća ekipa je u drugom delu probala da iskoristi nešto ofanzivniju postavku domaćina i da iz polu-kontri i kontri postigne gol koji bi u mnogome rešio meč ali im to nije polazilo za „nogom“.

Na kraju meč je završen rezultatom 1:2, gosti iz Bojnika su uspeli da osvoje sva 3 boda, dok domaća ekipa može da žali za propuštenim šansama još u prvom poluvremenu.

U 6. kolu zone Jug ekipa Puste reke dočekuje Moravac Orion, dok ekipa Nebeskih Anđela igra opet na svom terenu, protivnik u sledećem kolu će biti ekipa Trnovca.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.