Blagotin se vratio na pobedničke staze, Levaču hitno potrebne otrežnjenje!

U trećem kolu zone Zapad u Poljni smo mogli da prisustvujemo meču između ekipa Blagotin i ekipe Levač. Ekipa gostiju u prva dva kola doživela dva poraza, pre ovog meča je bila na poslednjem mesto sa 7 primljenih i 0 datih golova, Blagotin je ovaj meč dočekao na svom terenu sa polovičnim učinkom u prva dva kola (1 pobeda i 1 poraz).

Utakmica samo što je počela, pred oko 150 gledala po sunčanom i lepom vremenu za igru, što bi se reklo između navijača, igrači još nisu upalili „motore“ a već je postignut gol. Gosti iznenađujuće postižu svoj prvi pogodak u novoj sezoni i prvi gol na meču već u 1. minutu, strelac za Levač bio je Dimitrijević Lazar.

Posle vodećeg gola domaća ekipa se trgnula, krenula da igra bolje i odlučnije u poslednjoj četvrtini terena, izjednačenje je stiglo posle kornera u 15. minutu strelac je bio Panić Srđan. Nije se dugo čekalo da domaćin potpuno preokrene rezultat, posle solo prodora Stanojevića i centaršuta Vasiljević postiže gol za 2:1 u 22. minutu. Igra gostujuće ekipe se potpuno slomila, domaći su kontrolisali igru na celom terenu i imali više loptu u posedu.

U drugom poluvremenu domaća ekipa je nastavila gde je stala u prvom, gol za 3:1 postigao je Mačužić u 47. minutu. Tekao je 54. minut kada su gledaoci mogli da vide najlepšu akciju na meču, dupli pas Mačužić – Vasiljević završava Miloš Vasiljević u velikom stilu i postiže svoj drugi gol na meču. Poslednji gol na meču i konačnih 5:1 za domaćina postigao je Marković iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca.

Igrač utakmice po svemu viđenom na terenu je defintivno Miloš Vasiljević sa 2 postigunuta gola.

Po rečima sportskog direktora Gorana Stojanovića ekipa je pojačala sa radom i sav fokus bacila na meč sa PPT Trstenikom koji igraju na svom stadionu za 2 nedelje.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.