Prva Beogradska liga: Strelac i Budućnost „kasno“ krenuli sa golovima!

U 3. kolu Prve Beogradske lige ekipa Strelac (Mislođin) dočekala je ekipu OFK Budućnost (Dudovica), meč je odigran pred oko 200 gledalaca, publika je mogla da vidi dosta akcija, utakmica prava takmičarska od prvog minuta ali su golovi stupili na scenu tek u poslednjoj trećini meča.

Utakmica u prvom poluvremenu je bila napadačka, obe ekipe nezadovoljne dosadašnjim bodovnim saldom postavile su igru tako da osvoje prva 3 boda u novoj sezoni, domaća ekipa je posle minimalnog poraza u prvom kolu u drugom uzela samo bod, dok su gosti u uvodna dva kola odigrali dva nerešena meča.

Gostujuća ekipa je u većem delu prvog poluvremena imala loptu u svom posedu, domaćin je svoju šansu tražio iz kontra napada, viđene su po tri odlične prilike ispred oba gola ali su golmani bili na visini zadatka.

Drugo poluvremene počinje potpunom dominacijom gostiju koji stvaraju šanse ali golman Roksić je odlično branio, posebno treba istankuti pokušaj Micića u 65. minutu koji je odlično šutirao glavom ali golman domaćina je uspeo da sačuva svoju mrežu. Nastavili su gosti sa učestalim napadima pred golom Roksića i u 80. minutu posle centaršuta Micić opet udara glavom ali ovog puta uspešno i gosti dolaze do gola.

Pošto je do kraja meča ostalo svega 10 minuta, domaći su krenuli na sve ili ništa, gosti su zbog takve promene igre mogli da osiguraju pobedu iz kontra napada, jedan takav je mogao da relizuje Micić ali je iz situacije 1 na 1 sa golmanom domaćih šutirao pored gola. U poslednjem napadaču na meču viđena je prava drama, centaršut domaćih sa leve strane, golman gostiju izbija loptu koja pada na noge Petroviću i on je smešta u gol za konačnih Strelac – Budućnost 1:1.

Igrač utakmice po mnogima na današnjem meču bio je Asković Branko(Budućnost).

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.