Svrljig se vratio na pobednički kolosek, Jastrebcu hitno potrebni bodovi!

3. kolo Nišavske okružne lige, ekipa Svrljiga na svog terenu ugostila je ekipu Jastrebca.

Gostujuća ekipa u prva dva kola nije uspela da osvoji bodove, primila je čak 10 golova u prva dva kola uz postignuta dva, dok je ekipa Svrljiga posle pobede u prvom kolu sa 2:0, odigrala u meč bez golova u drugom kolu.

Utakmica je odigrana po lepom vremenu, teren srpskoligaški vidno obeležen i spreman za igru, obe ekipe su raspoložono ušle u meč sa ciljem da se nadmeću i da uzmu sva 3 boda.

Ekipa Svrljiga je kao jedan od glavnih konkurenata za plasman u viši rang važila za favorita u ovom meču, međutim Jastrebac nije došao sa namerom da se brani i sačuva svoju mrežu, već je igra bila dosta agresivnija i odlučnija.

Domaća ekipa postigla je pogodak u 31. minutu, strelac za domaćina bio je Aleksandar Minić. Drugo poluvreme je počelo u znaku domaćina što je rezultiralo fenomenalnim golom kapitena Svrljiga i postavlja konačan rezultat meča 2:0.

Treba napomenuti da je prvi mahač na ovom meču bio superligašski sudija Ivica stojanović koji je zajedno sa svojim kolegama odsudio fer i korektno.

Svrljižani od početka sezone nisu primili go i nisu izgubili što su ohrabrujući podaci.
Današnji meč pratio je veliki broj navijača.

Naredni meč plavo-beli igraju u Doljevcu sa istoimenom ekipom, a ekipa Jastrebca dočekuju još jednog od glavnih konkurenata za plasman u viši rang ekipu Taskovići.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.