Gosti igrali prvih 45 minuta, domaćinu pripalo poluvreme, na kraju podela bodova!

U 4. kolu opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo ekipa Jedinstva (Dubovac) je na svom terenu ugostila Tempo (Sefkerin). Posle treće nedelje fudbala u ovoj ligi domaćin ovog susreta je osvojio 3 boda dok je Tempo pored svog imena uspeo da „upiše“ šest.

Meč je počeo klasičnim odmeravanjem snaga dve ekipe, možda nešto ofanzivniju igru prvi su krenuli da forisiraju gosti iz Sefkerina što je rezultiralo i golom.

U 22. minutu gol za goste postiže Nikola Dimitrov i dovodi svoj tim u vodstvo od 1:0. I posle prvog gola na meču igra na terenu obe ekipe se nije u mnogome promenila, bilo je dosta duela na sredini terena, dosta seckanja i prekida igre, sudija se na ovom meču oglašavao više puta što se po starom fudbalskom pravilu smatra da tada meč nije „pravi fudbalski“.

Do kraja prvog dela igre gosti preko Stefana Markovića dupliraju prednost u 40. minutu i to je rezultat sa kojim se otišlo na odmor.

U drugom delu igre domaća ekipa suočena sa deficitom od 2 gola kreće da igra na sve ili ništa. Ovako ofanzivna igra se isplatila domaćin igračima koji su već u 49. minutu uspeli da prepolove prednost Tempa.

U 57. minutu igrač gostiju Uroš Mladenović dobija crveni karton što u mnogome otvara domaćinu priliku da u potpunosti preokrene meč u svoju korist.

U 63. minutu Jedinstvo koristi terensku inicijativu i dolazi do drugog gola na ovom meču i njime potpuno anulira prednost gostiju.

Do kraja meča vodila se velika bitka na sredini terena, igrači obe ekipe su pokušavali preko pas igre da stignu do situacije da ugroze gol rivala ali bez uspeha.

Gostujući sastav je u poslednjim minutima meča stigao do gola, ali je posle konsultacije sa linijskim sudijom gol poništen zbog ofsajda.

U sledećem kolu ekipa Tempa dočekuje lidera na tabeli ekipu Voja Gačić, dok Jedinstvo gostuje ekipi Budućnosti!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.