Novi het-trik Aleksića za ubedljivu pobedu Kraljevice!

FSU KRALJEVICA – FK ŠLJIVAR 6:2 (3:1)

Pomoćni teren na Kraljevici.
Gledalaca: 100
Strelci: Aleksić u 13. 42. i 48. minutu, Gligorijević u 36. i 49. minutu i Brkić u 75. minutu (FSU Kraljevica), D. Tošić u 31. i 52. minutu (Šljivar)
Glavni sudija: Marko Mihajlović (Zaječar)

FSU KRALJEVICA: Miladinović, Božinović, D. Mladenović, Stojković, Mitrović (od 75. M. Mladenović), Milijić (od 46. Radanović), Aranđelović, D. Brkić, Gligorijević, Aleksić, Bota (od 55. M. Brkić)

ŠLJIVAR: Vasiljević, Martinović, Kostić, Petković (od 78. Velkanović), Cetinski, D. Tošić (od 78. Mihajlović), Bekić (od 78. Ćirić), Nicić (od 83. Vaduvesković), Simonović (od 55. Jovanović), Nikšić, J. Tošić

Igrač utakmice: ALEKSIĆ (FSU Kraljevica)

Odlični vremenski uslovi za igru doneli su efikasan meč 6. kola Zaječarske okružne lige. Puleni trenera Jugoslava Prvulovića zasluženo su slavili rezultatom 6:2.

Aleksić je načeo mrežu Šljivara golom iz jedanaesterca u 13. minutu.

Izjednačio je Tošić nakon kornera koji je izveo Nikšić ali radost Šljivaraca nije dugo trajala jer je samo pet minuta kasnije Gligorijević prelepim pogotkom doneo ponovno vođstvo Kraljevici.

Pred kraj poluvremena raspoloženi Aleksić je ponovo pogodio pa se rezultatom 3:1 otišlo na odmor.

Svoj drugi ovosezonski het-trik Aleksić postiže na samom startu drugog poluvremena, a nedugo zatim i sjajni Gligorijević ponovo pogađa – 5:1.

Najbolji pojedinac u redovima Šljivara, Darko Tošić, postiže svoj drugi pogodak, ovog puta sa bele tačke.
Konačnih 6:2 postavlja kapiten Dušan Brkić nakon odlične akcije.

Miodrag Milijić upisao je svoj prvi zvanični nastup za “vukove“. Dobro poznato lice sa zaječarske fudbalske scene, igrač i član uprave ovog novoformiranog kluba, izjavio je nakon utakmice da je zadovoljan prikazanom igrom svojih saboraca i čestitao protivniku na fer i korektnoj igri.

Nakon šest odigranih kola FSU Kraljevica i Midžor dele šestu i sedmu poziciju sa 10 osvojenih bodova dok je Šljivar na samom začelju sa 3 osvojena boda koliko su sakupili Hajduk i Kosovo.

U narednom kolu FSU Kraljevica gostuje u Kalni ekipi Midžora dok Šljivar u Zaječaru dočekuje Hajduk u derbiju začelja.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.