Knjaz i u prvenstvu nadigrao Glumač!

U 1. kolu Opštinske lige Požege sastali su se isti rivali kao i u prvom kolu kup takmičenja. Knjaz je kao domaćin dočekao ekipu Glumač.

Gosti su došli na ovaj meč sa 10 igrača, međutim domaći tim ih je ponovo potcenio i u 5. minutu već je bilo 0:1, posle centaršuta sa desne strane najviši u skoku bio je kapiten Nikola Filipović koji glavom šalje loptu u nebranjenu mrežu.

U nastavku duela Knjaz kreće ozbiljnije i danas najagilniji Stefan Petrović pokušava dva puta iz daljine, prvi put lopta odlazi tik iznad prečke a drugi put golman gostiju sjajno brani i izbacuje loptu u korner. Ipak u 38. minutu Dragan Prolović izlazi sam pred gol gostiju i rutinski šalje loptu u mrežu za 1:1.

Ipak u 45. minutu gosti iz polukontre prelaze u vođstvo, lobom iskusnog Nikole Filipovića „Struje“ i dvostrukog strelca na današnjem meču.

U drugom poluvremenu mreže su mirovale sve do 79. minuta kada Stefan Petrović pogadja za 2:2 iz slobodnog udarca.

U 86. minutu potpuni preokret na stadionu u Srednjoj Donbrinji. Solo akcija novajlije Čubraka koji je na kraju rutinski savladao golmana Glumča. .

U 89. minutu sudija Milovan Varničić pokazuje domaćem igraču Mladenu Kovačeviću drugi žuti karton ali je zaboravio za onaj prvi i tako je Knjaz ostao i dalje sa 11 igrača na terenu. Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

U drugom kolu Knjaz gostuje ekipi Trešnjice koja je takođe zabeležila pobedu u prvom kolu protiv Duškovaca vaterpolo rezultatom 7 prema 4, dok je ekipa Glumača slobodna u sledećem kolu.

FK Knjaz

Božo Mitrović 6.5, Milan Babić 6.5, Svetislav Petrović 6, Aleksandar Kovačević 6.5, Dalibor Kovačević 6, Mladen Kovačević 6, Rade Stanisavljević 6.5 Stefan Petrović 7.5, Blagoje Čubrak 7 Dragan Prolović 7, Nemanja Zečević 6

Igrač utakmice: Stefan Petrović (FK Knjaz)

V. Bukvić

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.