Rovovska bitna na sredini terena na kraju dovela do meča bez golova!

U 5. kolu Kolubarsko-Mačvanske zone ekipa Drine iz Ljubovije je na svom terenu dočekala ekipu Ribnice iz Mionice. U dosadašnjem delu sezone domaća ekipa je ostvarila polovičan učinak, od mogućih 12 osvojila je 6 bodova, dok su gosti na ovaj meč došli sa zalihom od jednog boda manje, odnosno 5.

Utakmica je počela blagom inicijativom gostujućih igrača, međutim bez nekih izglednih šansa pred golom domaćina koji je na ovom susretu branio Vasić Marko.

U drugom delu prvog poluvremena domaća ekipa je konsolidovala svoje redove i krenula sa ofanzivnijom igrom, pokušavali su igrači Drine iz poseda lopte stvore izgledne prilike za postizanje gola ali domaći igrači nisu bili dovoljno spretni u poslednjoj četvrtini terena.

Prvo poluvreme se završilo bez golova, sa velikom borbom na sredini terena uz jedan žuti karton koji je dobio igrač Drine Todorović usled nesportskog ponašanja.

U drugom delu igre domaća ekipa je imala loptu u svojim nogama u većem delu drugih 45 minuta, gosti iz Mionice su bili fokusirani da odbrane svoj gol, a svoju šansu su tražili iz polu-kontri i kontri.

Meč je odigran bez mnogo prilika, domaća ekipa je pred kraj utakmice imala izglednu priliku za postizanje gola, Todorović je odlično šutirao sa 16 metara ali je golman odlično reagovao i sačuvao svoju mrežu.

Na kraju meč se završio rezultatom 0:0, pretežno je vođena velika bitni na sredini terena, u drugom poluvremenu glavni sudija meča Sarić Ivan dodelio je još 4 žuta kartona, od toga je čak 3 bilo upisano u rubriku pored imena igrača iz ekipe Ribnice.

SASTAVI EKIPA:

Drina: 1-Vasić; 2-Vasiljević; 3-Andrić; 4-Petrović; 5-Lazić; 6-Milovanović; 7-Nešković; 8-Todorović;
9-Lončarević; 10-Ilić; 11-Nikolić.

Ribnica: 1-Milić; 2-Popović; 3-Zeman; 4-Papić; 5-Maksimović; 6-Urošević; 7-Dragojević; 8-Kremić; 9-Tešić; 10-Prokić; 11-Jeremić.

U sledećem kolu ekipa Ribnice dočekuje Radnički iz Valjeva, dok ekipa Drine gostuje Vrelo sportu.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.