Kušiljevo popravilo utisak iz prošlog kola, Gradina i dalje bez gola u novoj sezoni!

U 3. kolu zone Zapad, u SC Mirče Veličkovič-Carić odigran je meč odigran je prvenstveni meč između ekipa Kušiljeva i Gradine. U prva 2 kola ekipa Kušiljeva je posle pobede na svom terenu sa 3:0 doživela poraz od Trstenika i ovaj meč je dočekala sa polovičnim učinkom u prva dva kola. Gosti su na ovaj meč došli u znatno težoj situaciji na tabeli, posle prva dva kola imaju 9 primljenih i 0 postignutih golova.

Već na samom početku meča gost dolazi u vođstvo preko Ristića koji je pogodio za 1:0 u 6. minutu. Iako je meč počeo ranim golom domaćina, može se reći da su domaći igrači potcenili mogućnosti gostiju i da su u prvom poluvremenu odigrali opuštenije nego obično što je rezultiralo samo jednim golom u mreži gostiju. Domaći golman je bio bez intervencije u prvih 45 minuta meča.

U drugom poluvremenu trener domaćih Stević je izgleda malo trgnuo svoje momke koji su krenuli da igraju mnogo bolje i dominantnije što je rezultiralo sa čak 4 gola u drugom delu. Prvi pogodak u drugom poluvremenu a drugi na meču postigao je Kostić Đorđe u 61. minutu. Trener gostiju je pokušao izmenama da promeni nešto u igri svoje ekipe ali to nije dalo rezultate.

U 72. minutu dete kluba Anđelković postiže gol glavom sa otprilike 11 metara na centaršut još jednog mladog igrača u ekipi domaćih Đurđevića. Još jedan odličan potez trenera Stevića jeste uvođenje mladog Aritonovića i Ristića koji su svojim golovima u 80. i 90. minutu postavili konača rezultat na meču od 5:0.

Domaća ekipa je predvođena iskusnim Popovićem i Nikolićem uz dodatak mladih igrača zasluženo slavila i opravdala ulogu favorita u ovom meču.

U sledećem kolu Kušiljevo gostuje ekipi Sloge iz Despotovca a Gradina na svom terenu dočekuje ekipu Morave 1918.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.