Borac se otreznio posle „iksa“, Miločajac-u nije bio dan!

U 3. kolu međuopštinske lige kraljeva kopačke su „ukrstili“ ekipa Borca i Miločajac. Gosti su ovaj meč dočekali posle dve vezane pobede dok su domaćini posle pobede u prvom kolu, u drugom remizirali.

Sam početak meča nije bio baš najbolji po domaću ekipu, gosti su brzo poveli, domaća ekipa se posle primljenog gola trgla i već do poluvremena je preokrenula rezultat u svoju korist golovima tenjovića i Boškovića.

Odmah na početku drugog poluvremena domaća ekipa imala je šanse koje nije krunisala golovima zbog su mogli da iskuse čuvenu sportsku poslovicu „Promašaji se naplaćuju golovom u svojoj mreži“, gde je jedan od igrača gostiju izašao sam ispred golmana Jorgoića koji je uspeo da odbrani veliku šansu za drugi gol gostiju i povratak potpunog egala na meču.

Jorgić je odma posle odbrane odlično uposlio svoje saigrače i ekipa domaćih je posle njegove odbrane i brzog slanja lopte napred došla do trećeg gola na meču. Sve bolja igra u drugom poluvremenu domaćih igrača doprinela je da do kraja meča pobeda domaćih bude ubedljivija. Na kraju meč se završio rezultatom 7:2 u korist domaće ekipe.

Treba napomenuti da su gosti došli bez nekoliko standardnih igrača, ali da su i pored ubedljivog poraza meč odigrali fer i korektno što je za svaku pohvalu.

Strelci za domaću ekipu bili su:

Boban Atanasković-Mesi x2
Nenad Bošković
Nikola Tenjović-Tenjo
Nikola Gočanin-Mata
Aleksa Lazović
Nemanja Cvetković-Cicko

Po svemu prikazanom na ovom meču za igrača utakmice izabran je Nikola Gočanin.

OFF TOPIC:

Čestitke Miločaju na srebrnoj medalji na igrama održanim u Ubu!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.