Trnjanje čvrsto branilo domaći teren, Milanovu jedan gol dovoljan za nova 3 boda!

U 3. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad sastale su se ekipe Veliko Trnjanje i ekipa Milanova. Domaćin je do sada odigrao jedan meč u novoj sezoni (U drugom kolu su bili slobodni) i doživeli su poraz na gostovanju ekipi BSK-a, dok je gost ovaj susret dočekao polovičnim učinkom, posle poraza u prvom kolu od jednog od glavnih kandidata za plasman u viši rang, u drugom kolu su pobedili ekipu BSK-a.

Meč je počeo u blagoj inicijativi gostujuće ekipe, međutim do prvog gola gledaoci na ovom susretu morali su da čekaju do samog kraja prvog poluvremena, a onda na scenu stupa igrač gostiju Đokić Aleksandar. Gosti su dobili slobodan udarac a prethodno pomenuti igrač gostiju je maestralnim šutom savladao golmana Stankovića i svoju ekipu je doveo u vođstvo pred sam kraj prvog poluvremena, gol je postignut u 43. minutu.

Početkom drugom poluvremena i jedan i drugi trener su napravili po jednu izmenu. Igra je bila otvorena na obe strane, domaća ekipa je imala nekoliko povoljnih prilika ali nisu rezultirale golom, trener domaće ekipe Mihajlović Milan je uveo čak 5 igrača sa klupe, pokušao je izmenama da trgne ekipu i da promeni tok utakmice ali do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Golman gostiju je bio na visini zadatka na ovom meču i može se reći da je jedan od zaslužnijih igrača zašto bodovi odlaze u Milanovo.

Startne postave ekipa:

Veliko Trnjanje: 1- Stanković; 4- Mihajlović; 8- Mišić; 9- Banković; 10- Stojiljković; 11- Apostolović; 13- Kostić; 14- Stojanović; 15- Petrović; 16- Janjić; 19- Dimitrijević.

Milanovo: 1- Stojanović; 2- Stanković; 3- Nikolić; 4- Anđelković; 5- Đokić; 6- Veličković; 7- Stanković; 8- Stojanović; 9- Prokopović; 19- Đorđević; 20- Aleksić.

U sledećem kolu Veliko Trnjanje gostuje ekipi Slobode, dok je ekipa Milanova slobodna u 4. kolu JOL – zone Zapad.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.