Knjaz otvorio sezonu pobedom, zagrevanje za ligu odlično počelo!

U okviru 1. kola Kup-a OFS Požega na igralištu u Srednjoj Dobrinji sastale su se ekipe Knjaz-a i Glumač-a.

Iako su gosti došli sa samo 9 igrača, prvo poluvreme je završeno rezultatom 1:0 a gol je postignut već u 5. minutu kada je na odbijenu loptu centarfor Zečević Nemanja šutirao neodbranjivo sa 10-tak metara. Imali su domaći još prilika do kraja prvog dela, ali nije bilo realizacije.

U drugom poluvremenu gostima dolazi još jedan igrač, tako da u nastavku meča odnos snaga je 11-10 za domaće.

U 50. minutu velika i prva šansa za goste, kada dojučerašnji igrač Knjaza, Andrija Kolarević šalje loptu glavom tik iznad prečke. Medjutim domaćin sredinom poluvremena dolazi do 2:0 pogotkom Dragana Prolovića. Samo što se krenulo sa centra gosti postižu gol i vraćaju se u meč. U 75. minutu gostima se povređuje igrač i opet ostaju sa 9 igrača. U 88. minutu velika šansa za Glumač, Drobnjak je po levoj strani probio i šutirao iz izgledne pozicije ali neprecizno. U nadoknadi vremena kaznu za taj promašaj koristi Dragan Prolović za konačnih 3:1.

U četvrtak je žreb za 2. kolo kupa OFS Požega, ligaški deo takmičenja počinje za 14 dana!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.