Granit prokockao bodove, na kraju obe ekipe mogu biti zadovoljne!

U 3. kolu međuopštinske lige FSRO sastale su se ekipa Granita iz Jošaničičke banje i ekipa Kraljevo Hajduj iz Jarčujak-a.

Duel starih znalaca, prošlosezonskih „okružnoligaša“ u međuopštinskoj ligi opravdao je očekivanja publike. Prava goleada, čak osam pogodaka viđeno je na ovom meču prepunom uzbuđenja.

Krenimo redom, na početku meča viđena je blaga inicijativa gostiju iz Jarčujka, potom revija promašaja, međutim kao što obično biva po nepisanom fudbalskom pravilu domaćin je znao da kazni svaku grešku odbrane Hajduka, kazna za propuštene šanse je stigla i domaći tim vrlo brzo dolazi do prednosti od dva gola.

Pre odlaska na odmor viđena su još 2 pogotka, nadu Hajducima vraća Marušić, potom u samom finišu hladan tuš za gostujuće igrače i navijače i novi gol domaćina za 3:1.

Nastavak meča doneo je još ofanzivniji Hajduk što je rezultiralo velikim preokretom koji je započeo još jednim golom odlični Marušić, a potom u strelce se upisuju Pavlović i Strugarević. Šok i neverica na licima domaćina.

Domaćin je u nastavku konsolidovao redove, Hajduci su se povukli braneći rezultat što se ispostavilo pogrešno, ekipa Granita je preuzela potpunu inicijativu, ređale su se šanse i domaćin u samom finišu meča dolazi do zasluženog gola za konačnih 4:4.

U sledećem kolu ekipa Granita gostuje ekipi Mlada krila, dok Hajduk na svom terenu igra protiv ekipa Borca na svom terenu.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.