Jedinstvo nastavlja „rafal“ po protivničkim golmanima!

U 3. kolu zone jug lider prvenstva ekipa Jedinstva (Gornje Stopaje) na svom terenu ugostila je ekipu Čekmin.

Domaćin je u ovom susretu ušao kao apsolutni favorit, u prva dva kola ostvarili su dve pobede sa čak 13 datih i 3 primljenih golova, dok je gost uspeo da uzme samo 1 bod u prva 2 kola nove sezone.

Gledaoci ovog susreta su mogli da uživaju i 2 het-trika i čak 9 golova što zasigurno znači da su imali šta da vide u ovih 90 minuta na stadinu Jedinstva.

Od početka domaćin je bolje ušao u meč, već posle 20 minuta Stefanović Stefan postiže 2 pogotka u 14. i 17. minutu, već posle prva dva gola publika je mislila da će do kraja meča na terenu igrati samo jedna ekipa i da neće biti borbe svih 90 minuta. Ali su se prevarili, gostujuća ekipa se trgnula iz šoka posle 2 primljena gola, posebno raspoložen bio je Mitić Jovica koji je sa 2 gola u 29. i 44. minutu postavio rezultat na poluvremenu koji je glasio 2:2.

U drugom poluvremenu trener domaćih Jocić Dejan je u uvodnih 10 minuta drugog dela izvršio dve izmene, saigračima u igri su se pridružili Đorđević i Zdraković, a igru su napustili Stojanović i Ristić.

U 58. minutu igrač domaćih Stefanović Stefan nastavlja gde je stao u prvih 20 minuta meča i postiže novi pogodak za svoj tim i overava prvi het-trik na meču.

Strelac oba gola za gustujuću ekipu je po uzoru na Stefanovića postigao još jedan gol u 67. minutu i ovim golom dolazi do het-trika i unosi još neizvenosti u samu završnicu meča.

U 77. minutu Stefanović nastavlja da rešeta, postiže novi gol i ispostaviće se totalno lomi protivnika. Do kraja meča golove za domaćina su postigli Blagojević i Novović i time postavili krajnji rezultat na meču 6:3 u korist domaće ekipe.

U sledećem kolu zone Jug, ekipa Jedinstva nastavlja svoj san u plasmanu u viši rang gostovanjem ekipi Plantaže, dok ekipa Čekmin na svom terenu dočekuje OFK Alakince.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.