Brodremontu prvo poluvreme, Zaječarci u drugom delom igre osvojili sva 3 boda!

U 3. kolu zone Istok ekipa OFK 019 je na svom terenu u Zaječaru dočekala ekipu Brodremont iz Kladova. U prva dva kola domaća ekipa je ostvarila polovičan učinak, poraz u prvom kolu od Slatine i pobeda u gostima nad ekipom Sloge, gosti iz Kladova su na ovaj meč došli posle 2 nerešena meča.

Utakmica je počela blagom inicijativom gostujuće ekipe, imali su igrači Brodremonta nekoliko prilika iz slobodnih udaraca koje nisu uspeli da realizuju golom u mreži domaćina. Najbolju prilik u prvom poluvremenu imali su gosti kada je odlični golman Pivljanin odbranio dva puta udarace gostujućih igrača.

U drugom poluvremenu domaćin je bolje ušao u meč, na prvi gol u ovom susretu čekalo se do 62. minutu kada je Kostić posle asistencije kapitena Nikolića uspeo da savlada golmana gostiju i dovede svoj tim u vođstvo od 1:0.

Posle postignutog gola, domaća ekipa preuzima posed lopte i u potpunosti kontroliše meč. U 75. minutu nakon presečene lopte Miloš Nikolić centrafor domaćih postiže drugi gol na meču i povećava prednost svoje ekipe na 2:0.

U nadoknadi vremena Kostić svojim drugim golom na ovom meču postavlja konačnih 3:0 u korist domaće ekipe.

SASTAVI EKIPA:

OFK 019: 1-Pivljanin; 2-Ljupković; 3-Kostić; 4-Andrejević; 6-Trukić; 7-Stanković; 8-Bućin; 9-Jovanović; 10-Nikolić; 16-Petrović; 17-Nikolić;

Brodremont: 1-Radić; 2-Mladenović; 5-Lazić; 7-Živanović; 8-Stojanovski; 9-Čokenjalović; 11-Petrović; 15-Otašević; 17-Šćekić; 18-Babucić; 21-Stamenkovski;

Sudije na ovom susretu u sastavu Vasiljković Mladen, Golubović Aleksandar i Trandafilović Aleksandar na visini zadatka.

U 4. kolu zone Istok ekipa OFK 019 gostuje BSK-u u Bogovini, dok Brodremont na svom terenu dočekuje ekipu Tanasko Rajić iz Pirota.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.