Radnički zaslužio bodove, Cer mora bolje ukoliko želi da izađe iz opasne zone!

U 3. kolu Mačvanske okružne lige sastale su se ekipe FK Radnički (Koceljeva) i FK Cer (Jadranska Lešnica), posle uvoda dva kola domaća ekipa je ovaj susret dočekala sa polovičnim učinkom od jedne pobede i poraza, dok gosti u ovaj susret ulaze sa istim bilansom pobeda i poraza kao i domaća ekipa.

Na samom početku utakmice gosti su imali zicer posle kontre u prvom minutu, ali je omaleni golman domaćih Jovanović sjajno odbraniš šut i to je sve što su gosti pokazali u kaznenom prostoru domaće ekipe. Domaća ekipa se posle ove stopostotne šanse gostiju trgnula iz sna, krenula da igra bolje i stvarala je dosta prilika pred golom gostiju.

Igrao se 8. minut meča kada je Nešić pogodio stativu posle centrašuta Gošića, isti igrač se iskupio već u 10. minutu kada je na nespretnu intervenciju golmana gostiju dobro reagovao i postigao gol za 1:0.

Nastavili su se napadi domaće ekipe, igrači se nisu zadovoljovali vođstvom već su želeli da što pre reše meč u svoju korist. 15. minut meča bio je rezervisan za još jednu sjajnu šansu domaće ekipe koju ovog puta nije realizovao Lazarević koji je posle odličnog ubacivanja iz drugog plana šutirao preko gola.

U 18. minutu meča najlepši momenat na utakmici, omaleni Lukić sjajnim šutem sa oko 25m pogađa same rašlje, gostujući golman Đokić je paradom samo ulepšao ovaj gol. Od tog momenta gosti su totalno pali i samo ih je brzopletost i manjak koncetracije igrača domaćih spasio od totalne rezultatske katastrofe.

U 60 minutu Simić Lazar postiže gol za 3:0. Posle tog gola nižu se redom šanse Nešića, Gošića zatim rezervista Matića, Vasića i Ignjatovića, šanse koje što bi se reklo žargonski teže omašiti nego pogoditi.

Na kraju susret se završio rezultatom 3:0 u korist domaće ekipe, trener domaćih Živanović može biti zadovoljan igrom i zalaganjem svojih igrača, jedini segment igre koji može da zameri svojim igračima su veliki broj promašenih izglednih prilika za gol.

Čestitke sjajnoj mladoj sudijskoj trojci na izvanrednom suđenju. U sledećem kolu ekipa Radničkog ide na vruće gostovanje u Crnu Baru, dok ekipa Cer-a na svom terenu dočekuje lidera okružne lige ekipu Podrinja.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.