Kušiljevo sa nova 3 boda pokazuje svima da je ekipa spreman za derbi u sledećem kolu!

U 4. kolu zone Zapad ekipa Kušiljeva gostovala je ekipi Sloge iz Despotovca.

Sam početak utakmice je protekao u isprobavanju snaga a onda su obe ekipe nosile loptu do centra. Prvo su gosti poveli u 11. minutu, na centaršut Nikolića kapiten gostiju Gojković matirao je glavom domaćeg golmana.

Domaća ekipa je posle primljenog gola odlično odreagovala i već posle 2 minuta u 13. minutu Ilić Nemanja iskoristio je grešku gostujućeg igrača Ristića i poravnjao rezultata na 1:1.

Obe ekipe su posle primljenog i postignutog jednog gola nastavile sa ofanzivnom igrom, bilo je mnogo šansi i polušansi na obe strane terena ali bez golova. U 32. minutu igre mladi Anđelković šalje precizan pas Božiću u šesnestercu gostiju gde on sa nekih 14m šutom iz prve matira golmana i vraća vođstvo svojoj ekipi.

U drugom poluvremenu nastavila se borba po celom terenu, i jedna i druga ekipa su nastavile sa napadima, oba trenera su izmenama u drugom delu igre pokušala da promene rezultat meča ali to im nije pošlo za rukom.

Junak ovog meča po svemu viđenom u 90 minuta je golman gostiju Martin Jug koji je odbranama u poslednjih 10 minuta osigurao bodove za svoje saigrače i zajedno sa njima u Kušiljevo nosi „ceo plen“ iz Despotovca!

U narednom kolu Kušiljevo će na svom terenu dočekati lidera zone Zapad, biće to jedan od ovogodišnjih derbija koji će se odigrati u SC Veličković Mirče Carić. Ekipa Sloge gostuje ekipi Morave.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.