Orlovi nastavljaju da rešetaju, Jasenovo može da se nada srpskoligaškom društvu!

U 4. kolu zone Zapad ekipa Orlova (Jasenovo) na svom terenu ugostila je ekipu Juhora (Obrež). „Orlovi“ su u prva 3 kola ostvarili isti broj pobeda, gostujuća ekipa je u prva tri kola uspela da ostvari poraz, pobedu i jedan nerešen ishod.

Meč je počeo odličnom prilikom gostujuće ekipe, na sreću Orlova orlova igrač Juhora nije bio precizan. U početnih 15 minuta gosti su bili dominantnija ekipa na terenu.

U 15. minutu domaća ekipa golom Igora Pavlovića iz slobodnog udarca prelazi u vođstvo.

Snimak gola:

Posle postignutog gola, domaća ekipa preuzima inicijativu na terenu, u 34. minutu posle penala povećavaju prednost na 2:0, strelac je opet Pavlović.

Snimak gola:

Pred sam kraj prvog poluvremena Predrag Stojković šalje odličan pas u prostor prema Filipu Miliću koji postavlja konačan rezultat prvom poluvremena od 3:0.

Snimak gola:

U drugom poluvremenu ekipa Juhora krenula je na sve ili ništa, stvorila je nekoliko šansi ali je golman domaće ekipe Nikola Petrović bio odličan i intervencijama je sačuvao svoju mrežu.

U 77. minutu novi gol za 4:0, strelac ponovo Pavlović kome je asistirao najmlađi član Orlova Darko Milošević koji ima svega 17 godina.

Snimak gola:

Drugo poluvreme Juhor zaigrao bolje i zapretio u par navrata, ali naš golman Nikola Petrović je bio odličan i intervenisao par puta.

Snimak gola:

Do kraja meča Orlovi su postigli još jedan gol, strelac ko drugi nego Pavlović koji je sa ova 4 gola podigao svoj golgeterski broj na 8 golova u prva 4 kola.

Snimak gola:

U sledećem kolu kolu Orlovi idu na noge ekipi Kušiljeva, dok ekipa Juhora na svom terenu dočekuje Župu iz Aleksandrovca.

Zahvaljujemo se ekipi Orlova na FANTASTIČNOJ saradnji.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.