Lider zone Jug promašivao ali uspeo da osigura 3 boda!

U 4. kolu zone Jug ekipa Plantaže (Donje Stopanje) na svom terenu je dočekala lidera na tabeli ekipu Jedinstva (Gornje Stopanje). Posle prva 3 kola ekipa Plantaže je uspela da „zakači“ od svega po malo, ostvarila je jedan nerešen ishod uz jednu pobedu i poraz, dok su komšije iz Gornjih Stopanja i dalje sa stopostotnim učinkom i gol razlikom +13.

Utakmica je počela standardnim odmeravanjem snaga, igrači Jedinstva su posle uvodnih 15 minuta dodali gas i krenuli su učestali napadi na gol koji je branio Jevtić Dušan.

Nizale su se prilike pred golom domaće ekipe, kružila je lopta oko šesnesterca domaćina ali ni jedna nije završila iza leđa golmanu Jevtiću. Celo prvo poluvreme proteklo je u većem posedu lopte gostujućih igrača ali bez konkretne završnice.

U drugom poluvremenu trener domaćih Zdravković na teren uvodi čak 3 igrača, sa namerom da razdrma redove svog tima svežim i odmornim igračima.

U 60. minutu mogli smo da vidimo prvi gol na meču, strelac za vođstvo gostiju bio je Stefanović Stefan. Nedugo zatim u 72. minutu isti igrač postiže i drugi gol za Jedinstvo i u mnogome skida pritisak sa svojih kolega iz tima.

U 76. minutu domaća ekipa je imala odličnu šansu da zapreti golmanu gostiju, obećavajuću priliku nepropisno je prekinuo Marinković Saša kome je opravdano dodeljen žuti karton.

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, gostujuća ekipa može biti zadovoljno što je osvojila nova tri boda, ali trener Jocić će morati da poradi sa svojim igračima na radu sa loptom u poslednjoj četvrtini terena pred golom protivničkog golmana.

U sledećem kolu lider zone jug dočekuje ekipu Jablanice, dok će ekipa Plantaže u gostima ići ekipi Alakince.

STARTNE POSTAVE:

Plantaža: 1-Jevtić; 2-Trajković; 3-Dimitrijević; 4-Ilić M; 5-Ilić A; 9-Stanković;
13-Stevanović; 14-Mitrović; 15-Prokopović; 18-Ilić S; 19-Cvetanov.

Jedinstvo: 1-Aleksić; 2-Stanojković; 3-Stojanović; 4-Novović; 5-Marinković; 6-Kostić;
7-Dimitrijević; 8-Trajković; 9-Blagojević; 10-Stefanović D; 11-Stefanović S.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.