Planinac sa punim tribinama do nova 3 boda!

U 3. kolu Prve Niške lige ekipa Planinac 1933 ugostila je na svom terenu ekipu Čegar 2013 (Kamenica). U prva 2 kola Planinac je posle uvodnog poraza uspeo da pobedi u drugom kolu, dok je gost na ovom susretu pre ovog meča doživeo dva poraza.

Od početka meča bilo je vidljivo da je domaćin znatno kvalitetnija ekipa u odnosu na gostujući sastav. Nizale su se prilike ispred gola gostiju koji je u ovom meču branio Ćirić Miloš.

Prvi gol na ovom meču postignut je tek u 31. minutu, strelac za domaćina bio je Jovanović Miloš, isti igrač je devet minuta kasnije duplirao prednost svoje ekipe i postavio konačan rezultat prvom poluvremna koji je glasio 2:0.

U drugom poluvremenu se mogla videti dobra igra na obe strane, obe ekipe su imale svoje šanse za postizanje gola, domaća ekipa je prva postigla pogodak u drugom delu igre, strelac za Planinac bio je Pešić Danijel u 60. minutu.

Posle trećeg gola na ovom meču treneri oba tima su posegli za izmenama, kako bi svako sa svojim ciljem osvežio igrački kadar na terenu.

U 75. minutu Dončić Željko postiže prvi i jedini gol za goste i smanjuje prednost domaće ekipe na 2 gola razlike.

Do kraja meča rezultat se nije menjao, može se reći da je domaća ekipa već u prvom delu u mnogome rešila meč u svoju korist.

Treba napomenuti da je na ovom meču bilo popunjeno svih 200 sedećih mesta na stadionu Planinca.

U narednom kolu Prve Niške lige ekipa Planinac 1933 gostuje ekipi Omladinca, dok Čegar u Kamenici dočekuje tim Radničkog 1936.

Slike stadiona ekipe Planinac 1933:

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.