Gradina i dalje bez bodova, Morava iskoristila šanse i nosi kući 3 boda!

U 4. kolu zone Zapad ekipa Gradine na svom terenu ugostila je ekipu Morave 1918 iz Ćuprije. Od početka sezone domaćin u ovom susretu je zabeležio 3 vezana poraza, dok su gosti iz Ćuprije na ovaj meč došli sa osvojenih 6 bodova u prva 3 kola.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga između dve ekipe, nije bilo nekih preterano zanimljivih detalja sve do 28. minutu kada na scenu stupa Dželatović Predrad i upisuje se prvi put u strelce na ovom meču.

Do kraja prvog poluvremena gosti su pokušavali da dupliraju prednost ali nisu uspeli, domaća ekipa je imala priliku iz kontri i polukontri ali bez preciznih pasova u poslednjoj četvrtini terena.

U prvih 10 minuta drugog dela meča trener gostiju Popović Dejan uvodi sveže igrače sa klupe kako bi što pre osigurao 3 boda svom timu.

U 60. minutu strelac jedinog gola na meču postiže i svoj drugi gol na ovom meču i duplira prednost svoje ekipe. Deset minuta kasnije Dželatović svojim trećim golom na meču „overava“ pobedu ekipi Morave i upisuje het-trik.

U 77. minutu posle sjajnog centaršuta Jovanovića odlično skače Maksimović i šutira na gol Dinića koji odlično brani, lopta se ponovo vraća kod Maksimovića i postiže prvi gol na ovom meču kao i prvi gol za ekipu Gradine u novoj sezoni.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, ekipa Morave je upisala nova tri boda, dok Gradina pod hitno mora da konsoliduje svoje redove i pokuša da se trgne iz loše situacije u kojoj se nalazi. Gosti su na ovom susretu imali više loptu u nogama i iskoristili su šanse koje su stvorili, dok domaća ekipa nije uspela da realizuje još neku šansu sem gore pomenutog gola Maksimovića.

U sledećem kolu Gradina gostuje jednom od favorita za prva 3 mesta u zoni Zapad ekipi Borca, dok će Morava na svom terenu dočekati Slogu iz Despotovca.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.