Rezultatska klackalica na kraju pripala domaćem timu!

U 5. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad ekipa BSK Belanovce na svom terenu ugostila je tim Mladog Borca iz Živkova. U dosadašnjem delu prvenstva domaćin ovog susreta je uspeo da osvoji 6 od mogućih 12 bodova, dok je gost na ovaj meč došao sa zalihom od 3 boda na tabeli.

Utakmica je počela standardnim ispitivanjem snaga između dve ekipe, domaći sastav je imao 2 odlične šanse u prvih 20 minuta za postizanje gola ali ih nije realizovao. Kako to obično biva u fudbalu, posle neiskorišćenih prilika stiže kazna na drugoj strani.

U 22. minutu posle gotovo bezazlene situacije prilikom šuta gostiju jedan od domaćih igrača izbacuje loptu rukom sa gol linije i sudija bez dileme pokazuje na belu tačku, a igraču domaćih put prema svlačionici. Precizan sa „kreča“ bio je Mitić Lazar i time je doveo svoj tim u vođstvo od 1:0.

Posle primljenog gola i promene brojnog stanja igrača na terenu domaća ekipa kreće da igra znatno bolje, već 3 minuta kasnije posle primljenog gola golgeter domaćih Dimitrijević postiže svoj prvi gol na ovom meču i donosi izjednačenje svom klubu.

Pred sam kraj prvog dela igre na listu strelaca se opet upisuje Dimitrijević i svojim drugim golom na ovom meču preokreće rezultat u korist svog tima. To je rezultat sa kojim se završio i prvi deo igre.

U drugom poluvremenu iako brojčano oslabljeni domaći igrači i dalje imaju loptu u svom posedu i stvaraju veliki broj šansi ispred gola koji je u ovom meču branio Stojiljković ali usled slabije koncentracije u završnim pasevima izostaju golovi.

Opet na scenu stupa stara poslovica o promašajima i kaznama. Usled greške kapitena domaćeg sastava Veljkovića i njegovog autogola gosti dolaze do izjednačenja u 62. minutu. A onda novi šok na meču.

Samo što je lopta krenula sa centra i posle razmene pasova između domaćih igrača gosti preko Ilića postižu svoj treći gol na meču i totalno preokreću rezultat u svoju korist!

Trener domaćih posle „rolerkostera“ golova sve karte baca na napad i u igru uvodi Jankovića što se ispotavilo kao odličan potez. Janković je postigao izjednačujući pogodak na svoj tim, i na semaforu je u tom trenutku bilo 3:3.

Posle datog gola domaća ekipa kreće sa učestalim napadima na gol gostiju. Posle ubačene lopte sa strane i situacije u kaznenom prostoru gostiju, najviši u skoku bio je štoper domaćih Jovanović i svojim golom donosi totalni preokret na meču i vođstvo na semaforu prelazi u korist domaćina.

Do kraja meča Mladenović je odličnim golom postavio konačan rezultat meča na 5:3.

Odlična predstava od strane obe ekipe, svaka čast ekipi Mladog Borca na fer i korektnoj igri, domaćin je zalaganjem pokazao kako se bori za svoj klub i uprkos ranom isključenju jednog od svojih igrača uspeo da savlada „žilavu“ ekipu Mladog Borca. Suđenje na odličnom nivou, meč pravi takmičarski sa čak tri preokreta za 90 minuta igre.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.