Vinogradar zasluženo slavio, domaći sastav „igrao“ samo u prvom poluvremenu!

U 7. kolu Prve Rasinske okružne lige ekipa Sloge (Dašnica) je bila domaćin ekipi Vinogradara (Zleginje). Do ovog kola ekipa Sloge je od osvojila samo 4 boda, dok je Vinogradar od maksimalnih 18 uspeo da osvoji 10.

Utakmica je počela brzim golom domaće ekipe što je predstavljalo blagi šok za goste.

U 4. minutu strelac za domaći sastav bio je Miljković Branislav i time doveo svoju ekipu u rano vodstvo.

Gostujući igrači su posle primljenog gola i „otrežnjenja“ krenuli sa svojom igrom, držali su loptu u svom posedu i stvarali izgledne prilike pred golom domaćina ali bez realizacije.

Pred sam kraj prvog dela igre, kada su mnogi mislili da će se na poluvreme otići sa jednim golom dešava se veliki preokret.

Prvo je u 44. minutu Miladinović Milan uspeo da golom anulira prednost domaće ekipe, a samo jedan minut kasnije Vukojević Predrag postiže gol za totalni preokret na ovom meču i rezultat na semaforu na kraju prvog dela igre bio je 2:1 u korist ekipe Vinogradara.

U drugom delu igre domaća ekipa je totalno pala u igri, na terenu je postojao samo jedan tim, gosti su u potpunosti kontrolisali igru na čitavom terenu što je dovelo do niza šansi ispred gola koji je branio Ćirković Miloš.

Iako je ofanzivna igra gostiju rezultirala velikim brojem izglednih prilika za prvi gol u drugom delu meča čekalo se sve do 77. minutu kada je treći gol za ekipu Vinogradara postigao Maksić Dalibor.

Do kraja meča golman domaćih je još jednom morao da vadi loptu iz mreže, strelac četvrtog gola za goste bio je Stojanović Luka u 88. minutu meča.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, gosti su zasluženi slavili rezultatom 4:1, odlična igra Vukojevića i Maksića je dodatno pogurala i motivisala momke iz Zleginja da se ostvari ovaj rezultat.

Startne postave:

Sloga: 1-Ćirković; 3-Miljković; 4-Blagojević; 5-Rajić; 6-Obradović N; 7-Milivojević; 8-Obradović A;
9-Marković; 15-Pelić; 18-Petković; 69-Đorđević;

Vinogradar: 88-Radulac; 3-Stojanović; 4-Danilović; 5-Todorović; 6-Babić; 8-Nikolić; 9-Maksić; 10-Vukojević; 11-Nikolić; 15-Miladinović; 69-Milovanović;

U sledećem kolu Vinogradar nastavlja borbu sa sam vrh tabele, na svom terenu u goste im dolazi ekipa Trudbenik, dok Sloga nastavlja borbu za bodove koji bi značili beg iz opasne zone, oni su opet domaćini ovog puta u goste im dolazi poslednjeplasirana ekipa 13. April.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.