Sva tri boda ostaju u Žabaru!

U 5. kolu međuopštinske lige Pocerina ekipa Dobrava 2020 dočekala je ekipu Trešnjevka. U prva 4 kola domaćin ovog susreta je osvojio 5 od maksimalnih 12 bodova, dok je ekipa Trešnjevka osvojila maksimalnih 12 bodova.

U jednoj otvorenoj utakmici, viđeno je dosta šansi.

U prvih 20. minuta viđene su dve stopostotne prilike za domaće, koje nisu iskorišćene, dok su gosti svoju šansu, na 10 minuta do poluvremena pretvorili u gol.

Drugo poluvreme je prošlo u znaku igrača F. K. Dobrave, koji su dali svoj maksimum i prvo preko kapitena Pantelić Steve iz kaznenog udarca došli do izjednačenja.

Potom je golman Mirko Brankovic odbranio penal i dodatno podigao moral domaće ekipe. Što se videlo kod sledećeg prekida, odličan centaršut iz kornera, najviši je bio Bajević Nebojša i postigao pogodak vredan tri boda.

Velika pobeda protiv jedne od najboljih ekipa u ligi.

FK Dobrava 2020 2 – 1 FK Trešnjevka
Strelci: Steva Pantelic, Nebojsa Bajevic.

Igrač utakmice: Pantelić Steva / Bajević Nebojša.

U sledećem kolu ekipa Trešnjevke opet gostuje, ovoga puta ide na noge ekipi Vlašić, dok ekipa Dobrave gostuje ekipi Vojvoda Stepa Stepanović.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.