Bivši zonaš siguran protiv novog člana Zlatiborske okružne lige!

Domaća ekipa FK Rampa iz Požege koja je prošle godine nastupala u Zapadno moravskoj zoni opravdala je ulogu favorita protiv novog člana Zlatiborske okružne lige ekipe FK Tare iz Kremna.

Ipak nije sve tako sjajno krenulo po domaću ekipu. Posle jedne sjajne kontre gostujuće ekipe u 10. minutu igrač gostujuće ekipe Luka Despić izlazi sam pred golmana domaće ekipe Čolovića i postiže gol za neočekivanih 0-1 na startu ove utakmice. Imali su gosti nedugo nakon prvog gola i još jednu sjajnu šansu posle velike greške domaće odbrane ali igrač domaćih Sarić izbacuje loptu sa gol linije.

Nakon iznenadjujućeg vodjstva gostujuće ekipe, domaći sastav konačno počinje da igra i da sve više ugrožava gol gostujuće ekipe. U 28. minutu nakon prekida koji je izveo Mladenović tek opravljeni Mutavdžić se sjajno snalazi u šesnestercu gostujuće ekipe i postiže gol za 1-1. U 35. minutu vidjen je najlepši momenat na utakmici. Nikola Stevanović hvata volej sa 20 metara i postiže prelep gol za vodjstvo domaće ekipe.

Tačku na ovu utakmicu stavlja svojim drugim golom Mutavdžić koji postiže gol glavom nakon sjajno izvedenog kornera Marka Nešovića. Treba pomenuti da je kod rezultata 2-1 gostujuća ekipa imala jednu dobru šansu nakon katastrofalne reakcije odbrane domaće ekipe, Imao je Mutavdžić šansu da postigne i het-trik ali je lopta koja je prvo pogodila stativu a zatim išla po gol liniji ipak izašla iz gola tako da je ostalo 3-1.

Sve u svemu, zaslužena pobeda domaće ekipe. Posle utakmice ekipe su nastavile druženje uz drugarsko ćaskanje i prijateljsku atmosferu.

Sudijska trojka na čelu sa Vanjom Tomićem iz Užica kome je ovo bila prva utakmica u seniorskoj konkurenciji je dobro obavila posao.

S.C.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.