Anđeli šutirali i promašivali, Topličanin preciznim šutevima odneo sva tri boda!

U 10. kolu zone Jug sastali su se FK Nebeski Anđeli i FK Topličanin.

Po izuzetno dobro pripremeljenom terenu za igru i pored obilnih padavina gosti su došli do sva tri boda, međutim odnos na terenu je bio dosta drugačiji.

Domaći igrači su se propisno ispromašivali, dok su gosti znalački iskoristili svoje šanse.

Na startu meča već u 6. minutu šansu za domaće je propustio Stošić. Nekoliko minuta kasnije dolazi do ozbiljne povrede Jovčića, kojeg menja iskusni Petrović. Samo nekoliko minuta od ulaska u igru Petrović ima stopostotnu priliku ali najbolji pojedinac, golman gostiju Novaković, brani svoj gol.

Zatim u 20. minutu kapiten domaćih Stojković iz izgledne pozicije šutira pravo u golmana. Jednu od boljih šansi na utakmici za Anđele u 23. minutu ne realizuje Mitić. Gosti su imali preko Stankovića izvanrednu priliku u 30. minutu, ali Mirdžić brani.

Beležimo još jednu priliku za domaće ali je mladi Ristić ne snalazi najbolje u šesnaestercu Topličanina. I kada su svi mislili da se na poluvreme odlazi sa najnepopularnijim rezultatom, pobrinuo se Stanković u 43. minutu. Posle izvanrednog centaršuta sa leve strane, Stanković je neometan glavom doveo goste u vođstvo 0:1.

U drugom delu gosti su se orijentisali na čuvanje svog gola i pokušavali iz kontri da ugroze gol domaćih. Domaćin je nastavio sa napadima, pa tako beležimo šut Stošića koji brani Novaković i kapitena Stojkovića koji sa pet metara šalje loptu preko gola.

U 65. minutu svi na stadionu su videli loptu u mreži gostiju ali sa samo dva metra nisu uspeli da je ubace Strahinjić, pa zatim i Petrović. Stekao se utisak da su zasmetali jedan drugom.

Domaćin ima šansu iz slobodnog udarca, kada iskusni Jovanović fantastično šutira ali opet Novaković brani. Po nekom nepisanom pravilu kada se propuste ovolike šanse, sledi kazna. Posle kontra napada gostiju u 80. minutu i ubačene lopte u šesnestercu, sledi nesmotrena intervencija do tada bezgrešnog Ristića i auto gol za 0 : 2.

Ispostavilo se za konačnih 0:2.
Anđeli imaju za čim da žale, opet su propustili sijaset izglednih šansi, a nisu osvojili ni bod.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.