Anđeli uspeli da ukrote lidera! Odlični golman Mitić igrač utakmice!

U 12.kolu Zone Jug FK Nebeski Anđeli dočekali su na terenu vojne baze „Jug“ do tad neporaženu ekipu Svetlost iz Badnjavca.

Domaćin pod imperativom pobede je ušao u ovaj meč. Na samom početku utakmice u 5. minutu kao plod dobre akcije i još boljeg dodavanja kapitena domaćih Stojkovića, mladi Stojilković izlazi oči u oči sa golmanom gostiju ali šutira pored desne stative.

Već u 10. minutu beležimo izvanredan šut iskusnog Jovanovića ali mladi golman Svetlosti lepo brani.

U 25. minutu iznedada usled greške domaće odbrane, napadač gostiju Arsić se nalazi u stopostotnoj šansi ali odlični golman domaćih Mitić brani.

U 38. minutu izvanredna prilika za domaće, centarfor domaćih Petrović se ne snalazi najbolje sa samo pet metara i šalje loptu pored leve stative.

U 40. minutu posle loše intervencije odbrane domaćih i igranja rukom u šesnestercu, sudija opravdano dosuđuje jedanesterac u korist gostiju. Marijanovićev šut brani danas izvanredni golman Anđela Mitić.

U 42. minutu posle izvanrednog centaršuta iskusnog Jovanovića u kaznenom prostoru gostiju se najbolje snalazi mladi štoper domaćih Trajković i postiže gol za 1:0.

Na startu drugog poluvremena beležimo odličnu šansu gostiju, posle nesporazuma domaće odbrane konkretno Strahinjića i golmana Mitića, napadač gostiju Arsić sa samo nekoliko metara promašuje prazan gol. Posle odlične akcije domaćih u 67. minutu, napadač Stošić iz izgledne pozicije šalje loptu preko prečke golmana gostiju.

Gosti pojačavaju pritisak i kreću na sve ili ništa. Iz takve igre imaju odličnu šansu preko Marijanovića ,ali njegov šut glavom brani golman domaćih Mitić.

U 85. minutu opet Marijanović ima šansu za izjednačenje ali ovaj put šutira pored gola.

U 94. minutu posle odličnog kontra napada domaćih u šesnestrcu gostiju oboren je napadač domaćih Petrović, a sudija je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač je Stošić za konačnih 2:0.

Sve čestitke za Anđele na pobedi i požrtvovanoj igri nad jednom od najboljih ekipa u ligi!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.