Derbi Gornje Gruže!

U subotu u okviru 7. kola Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina u komšijskom derbiju sastaće se BSK Borač i Jednistvo iz Oplanića.

Oba tima u ovaj susret ulaze sa imperativom pobede nakon loših rezultata u poslednjih par kola. Naime, ekipa BSK je u poslednja tri kola zabeležila 1 pobedu i 2 poraza, dok Oplanićanci imaju osvojen samo 1 bod na poslednja tri meča. Pobedom u ovom derbiju ekipa BSK bi zadržala priključak u vrhu tabele gde su jedni od glavnih pretendenata za ulazak u viši rang, dok bi Jednistvo pobedom napravilo ogroman korak ka begu od opasne zone i uhvatilo priključak za gornji deo tabele gde svojim kvalitetom i pripada.

Svi ljubitelji „bubamare“ koji se u subotu budu našli na stadionu podno Boračkog krša sigurni smo da će uživati u dobrom i kvalitenom fudbalu.

Posebnu pažnju na ovom meču će privući okršaj poslednje linije ekipe BSK Borča i napadača Jedinstva Nikole Veljovića koji se nalazi u fenomenlanoj formi (5 golova na poslednjih 6 mečeva) na kojoj mu mogu pozavideti i napadači iz mnogo viših rangova.

Utakmica se igra u Borču u subotu (9.10.2021) sa početkom u 15:30 a mi Vas pozivamo da dođete u što većem broju i ispratite ovaj komšijski derbi.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.