Derbi opštinske lige Merošina!

U četvrtak 14.10.2021. sa početkom od 16 sati, na fudbalskom terenu u Brestu odigraće se zaostala utakmica drugog kola opštinske lige Merošina između domaćina Fk Dobrič 1974 i Fk Arbanasce.

Mnogi ovu utakmicu smatraju za derbi lige, prevashodno zbog odnosa između dve ekipe.

Dva ravnopravna rivala odmeriće svoje fudbalsko znanje u četvrtak na terenu „Čika Toma“ u Brestu.

Rivalstvo ovih dveju ekipa traje godinama, i u dosadašnjim duelima gosti iz Arbanasca imaju bolji međusobni skor. Dobričani motivisani posle osvojenog boda u gostima protiv konkurenta za 1. mesto, ekipe Sloge naporno treniraju pred meč i sklapaju zadnje kockice za ovog vrlo nezgodnog i iskusnog protivnika.

Dobričani ovom prilikom pozivaju sve simpatizere kluba da dodju i podrže naš klub do prve pobede na domaćem terenu ove sezone.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.