Milanovo u novom ruhu!

Poštovani u prilogu Vam dostavljam fotografije kao i tekst o kompletnoj adaptaciji terena i prostorija Fudbalskog kluba Milanovo:
Sa renoviranjem terena smo krenuli juna 2020. godine ugrađeno j ok 600 kubika tinjave zemlje, posle ravnjanja usledila je setva trave, valjanje terena i polivanje.

U 2021. godin usledilo je postavljanje novih golova, nove ograde, urađena je adaptacija prostorija kako unutrašnji tako i spoljašnji radovi. Urađena je spoljna fasada, promenjeni su prozori i vrata.

Veliku zahvalnost dugujemo gradonačelniku Goranu Cvetanoviću, predsedniku skupštine Aleksandru Đuroviću, fudbalskom klubu Jedinstvo G. Stopanje koje nam je dalo svoj teren i prostorije na korišćenje, mesnoj zajednici Milanovo, mesnoj zajednici Gornje Stopanje, JP Urbanizam i izgradnja Leskovac, Ljubiši Stojilkoviću preduzedniku iz Milanova, Centar Gradnja Gornje Stopanje, farbari Dekor plus, farbari STR Vukotić, meštanima sela Milanova, Ivanu Gligorijeviću autoprevozniku, Miodragu Ristiću geometru, Gradskom fudbalskom Savezu Leskovac, Fudbalskom savezu Jablaničkog okruga, Biznis autoprevozniku, Fudbalskom klubu Jedinstvo Grdelica i Fudbalskom Savezu Srbije.

Kao i igračima i kapitenu Saši Stankoviću, Lazaru Nikoliću, Aleksandru Đokiću, Vladimiru Stanojkoviću, Draganu Anđelkoviću i Saši Stojanoviću koji su bili angažovani na samom izvođenju radova.

Veliki doprinos i pokretač inicijative je Vladimir Đokić, „alfa i omega“ ovog fudbalskog kluba Milanovo koji se nalazi u istoimenom mestu.

Fudbalski klub Milanovo
Vladimir Đokić

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.