Tempo pobedom nad liderom preuzeo prvo mesto na tabeli!

FK Tempo Sefkerin – FK Voja Gačić 2:1(1:0)

Odličnu i taktički zrelu utakmicu su odigrali fudbaleri Tempa protiv dobre i školovane ekipe iz Pančeva.

Celo prvo poluvreme se igralo na sredini terena. Dugo su se snage ispitivale, niko da probije bedem protivnika da napravi šansu za gol.

I kada se očekivalo da sudija odsvira kraj prvog poluvremena jednu dubinsku loptu promašuje jedan od štopera ekipe Voja Gačić ona dolazi do Nikole Dimitrova i odličnim udarcem sa nekih 25 metara pogadja gol za vođstvo domaćina.

Početak drugog poluvremena donosi nešto ozbiljniju igru gostiju koji polako stvaraju šanse.

U 65. minutu manje više ista scena kao i kod prvog gola samo na drugoj strani, jednu dubinsku loptu loše procenjuju odbrambeni igrači Tempa i ona dolazi do Kastratovića koji je sa nekoliko metara sprovodi u mrezu.

Samo što se krenulo sa centra odličan solo prodor imao je Aleksandar Radomirović došavši do vrha šesnaesterca uputio je fantastičan šut i pogodio kontra ugao golmana Stevana Krčedinca.

Prava erupcija oduševljenja kod Sefkerinskih navijača koji su do kraja utakmice bili 12. igrač domaćh i bukvalno ih nosili do pobede i na kraju će se ispostaviti i do vodećeg mesta na tabeli!

U sledećem kolu Tempo ide u goste Budućnosti u Banatski Brestovac.

Sastav Tempa: Šidjanin, Jovanov(Živkov 75), Stojić, Janković, Arsić, Stanisavljević, Radomirović, Gošić, Dimitrov(Avramović 80), Marković(Dačić 72),Zina.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.