Kormanci minimalcem ispratili imenjaka iz Dobrujevaca, naredne nedelje derbi polu sezone!

10. kolo Opštinske lige Aleksinac
Sloga (Korman) – OFK Sloga (Dobrujevac)–> 1:0 (0:0).
Po lepom vremenu pred oko 100 gledalaca odigrana utakmica u kojoj nije bilo lepote fudbala, posle neočekivanog poraza prošle nedelje domaća ekipa iako oslabljena neigranjem svog najboljeg strelca Stanimirovića ušla je sa ciljem da pobedi meč i da ostane u trci za prvo mesto.

U prvom poluvremenu viđena je ravnopravna igra ali bez gol šansi, jedino je vredno spomenuti 25. minut kada se stvorila prilika posle greške odbrane gostiju ali napadač domaćih Marinković nije uspeo da pogodi, jer je golman gostiju na vreme istračao na loptu.

U drugom poluvremenu trener domaćih ubacuje napadača Đorđevića koji unosi živost u igru domaćih i stvaraju se prilike, a jedna od njih rezultira golom. Igrao se 75. minut kada je Đorđevic sa nekih 25 metara šutirao, lopta je odskače ispred golmana i ulazi u mrežu.

Do kraja gosti pokušavaju da poravnaju rezultat ali domaći se uspešno brane i preko kontri i polu-kontri pokušavaju da postignu još jedan gol i tim reše meč.

Utakmica je odigrana u fer pleju tako da vrlo dobri sudija nije imao puno posla.


U sledećem kolu derbi prvenstva ekipa Sloge gostuje ekipi lideru na tabeli ekipi Napredak 2012, i to je meč koji će odlučiti ko će biti jesenji prvak opštinske lige Aleksinca, ekipa OFK Sloge na svom terenu dočekuje ekipu Jedinstva.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.