Meč pun preokreta na kraju završen može se reći realnim rezultatom 3:3!

U 12. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad ekipa Morava (Leskovac) je bila domaćin ekipi BSK (Belanovce), u dosadašnjem toku sezone ekipa Morave je osvojila 22 boda i nalazi se na 3. mestu na tabeli, dok ekipa BSK-a zauzima 4. mesto sa jednim bodom manje u odnosu na današnjeg protivnika.

Utakmica smo što je počela a domaći golman je već morao da vadi loptu iz mreže, igrao se 1. minut kada je odma posle starta sa centra ekipa BSK-a došla u odličnu šansu koju je i realizovala preko Dimitrijevića za 0-1.

Igrači BSK-a i u sledećih deset minuta imaju šanse da već dupliraju prednost, Dimitrijević dva puta dribla celu odbranu i golmana domaćih i kada su svi već videli loptu u mreži lopta prolazi tik pored stative.

Gosti i dalje nastavljaju sa pritiskom, igrao se 24. minut kada je posle odlično izvedenog udarca iz ugla najbolji u 16m domaćina bio Janković i svojim šutem savladava golmana Antića za 0:2 na semaforu.

U 29. minutu posle koškanja i po nekim informacijama vulgarnih reči, napadač gostiju burno reaguje što rezultira direktnim crvenim kartonom za napadača Sejdića i BSK nastavlja meč sa deset igrača.

Brojčano nadmoćniji domaći igrači kreću sa učestalim napadima na gol gostiju, posle jednog takvog napada štoper gostiju pravi prekršaj posle koga je precizan iz slobodnog udarca bio Ninković i to je 1:2 u 37. minutu.

Do kraja poluvremena rezultat se nije menjao.

U drugom poluvremenu okrenuta slika iz prvog dela igre, ono što je BSK radio u prvih 30 minuta igre sada je Morava prekopirala. Bilo je napada sa svih strana, pucalo se sa distance, pokušavali su dugim loptama ali bez uspeha sve do 61. minuta, kada posle odbrane golmana gostiju na odbijenu loptu naleće Radenović i to je 2:2.

Igrao se 75. minut kada je Igor Stefanović prelepim golom na oduševljenje svih domaćih navijača preokrenuo rezultat i doveo svoj tim prvi put u vodstvo, rezultat je bio 3:2 u korist domaće ekipe.

Da se ne potvrde mišljenja mnogih navijača da je Morava osigurala pobedu posle trećeg gola pobrinuo se Dimitrijević koji je evrogolom u 85. minutu postavio konačnih 3:3 na semaforu!

STARTNE POSTAVE:

Morava: 1-Antić; 2-Vojinović; 3-Đorđević; 4-Ninković; 5-Milovanović; 6-Rađenović; 7-Đuretić; 8-Krivošija; 9-Ijazi; 10-Cekić; 11-Stefanović.

BSK: 1-Zdravković; 2-Mišić; 3-Pejčić; 5-Janković; 6-Veljković; 7-Azirović; 8-Gopić; 9-Dimitrijević; 10-Mladenović; 11-Sejdić; 14-Ilić.

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva ekipa Morave gostuje ekipi Veliko Trnjanje, dok je BSK ovim mečom spustio zavesu na jesenji deo šampionata jer su slobodni u poslednjem kolu.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.