Sloga sa 2 gola u poslednjim minutima meča do velikog preokreta nad ekipom Jedintva iz Oplanića!

Fudbaleri Jedinistva iz Oplanića u meču na kojem je viđeno 5 pogodaka doživeli su poraz na gostovanju Slogi u Zabojnici rezultatom 3:2.

Utakmica je počela inicijativom gostiju koji su terensku inicijativu u prvom poluvremenu krunisali u 28. minutu prelepim golom Ivana Tomovića iz slobodnog udarca.

I nakon postignutog gola Jedinstvo je nastavilo sa atacima na gol Sloge ali nisu uspeli da nađu put do mreže golmana Nešovića koji je u 40. minutu sjajnom intervencijom u situaciji 1 na 1 sačuvao svoju mrežu dok su u dva navrata pre toga fudbaleri Sloge izbacivali loptu sa gol linije.

Jedinu šansu u prvom poluvremenu fudbaleri Sloge imali su u poslednjim trenucima prvog poluvremena kada je golman gostiju Bogdanović pravovremenim istrčavanjem sprečio izjednačenje.

Drugo poluvreme počelo je inicijativom domaćina koji su već u 46. minutu došli do izjednačujućeg pogotka golom Obrovića.

Nakon pogotka Sloga je i dalje napadala međutim Jednistvo u 78. minutu nakon školskog kontra napada kada je kapiten Vujičić sjajno prošao po desnom boku i prelepim centaršutem našao na drugoj stativi Lukovića koji neometano smesta loptu u mrežu domaćina za neopisivo slavlje gostujućih igrača i navijača.

Posle vođstva gostiju domaćin vrši nekoliko izmena i sve karte baca na napad i pokušaje da dođe preokreta koji su im se isplatili prvo u 89. minutu kada je Miltutinović nakon kardinalne greške štopera gostiju postigao gol za 2:2, a već u narednom napadu nakon nesporazuma golmana Bogdanovića i štopera Obradovića, Obradović smešta loptu u sopstvenu mrežu i postavlja konačnih 3:2 za Slogu na ovom meču.

FK SLOGA : FK JEDNISTBO –> 3:2
Strelci: SLOGA (46.min Obrović, 89.min Milutinović, 90.min Obradović(AG) JEDINSTVO (28.min Tomović, 78.min Luković)

FK SLOGA: Nešović, Milutinović,Radulović(Ilić),Čekanović,Stevanović, G.Obrović, Mikić, Savić(Z.Obrović), Arsić(Lazarević),Jovanović,Spasojević

FK JEDINSTVO: Bogdanović, Vujičić,S.Obradović,Bogdan Veljović,Ivan Tomović, Boris Veljović, Umeljić,Rapović(M.Obradović),Luković,Savić(Nikola Veljović)

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.